Praktyki zawodowe w Walencji- warsztaty kulinarne
W weekend w ramach pierwszej wycieczki kulturowej młodzież Technikum nr 3 w ZSE w Częstochowie, która obecnie przebywa na praktykach zawodowych w Hiszpanii uczestniczyła w warsztatach kulinarnych, podczas których mieli okazję zobaczyć jak przygotowuje się typową hiszpańską paellę. Oprócz tej potrawy degustowaliśmy też przeróżne przekąski- tapasy, zwiedzaliśmy gospodarstwo agroturystyczne, plantację pomarańczy i bawiliśmy się doskonale. Serdecznie pozdrawiamy Ekonomik ze słonecznej Hiszpanii.
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
potrawy regionalne
potrawy regionalne
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji
Praktyki zawodowe w Walencji